Nieuws

MINDER VERZUIM DOOR ONLINE ZIEKMELDEN
Ziekmelden via internet heeft bij de Hema voor een forse daling van het verzuim gezorgd. Het verzuim bij het warenhuis is na de invoering van het online ziekmelden met 53 procent gedaald, zo meldt Het Parool

MEDEWERKER HEEFT INZAG IK ONLINE VERZIUMDOSSIER
De eindgebruiker van het softwarepakket kan bepalen welke informatie en functionaliteit toegankelijk wordt gemaakt voor een werknemer. Met toenemende aandacht voor mogelijkheden bij verzuim, gezondheidsmanagement en leeftijdsbewust personeelsbeleid kan een werknemer hierdoor een steeds actievere rol gaan vervullen. Een werknemer kan in zijn on-line verzuimdossier vragenlijsten invullen over gezondheid en stress, resultaten raadplegen van medische onderzoeken en fitheidtesten maar bijvoorbeeld ook contact opnemen met de bedrijfsarts of de voortgang van zijn werkhervatting vastleggen. Op bedrijfsniveau is het hierdoor mogelijk om managementinformatie te genereren dat beter inzicht kan geven in de bedrijfsgezondheid en het kan als graadmeter fungeren om te beoordelen of gezondheidsmanagement ook echt leidt tot gezonde werknemers.
 
U kunt hier uw besparing berekenen!

Heeft u nog geen verzuimverzekering?  

In deze berekening gaan wij er van uit dat uw verzekeringsconstructie ongewijzigd blijft,
in dit geval heeft u een zuiver vergelijk met uw huidige situatie.
Uiteraard bestaat er de mogelijkheid uw dekking of risico aan te passen aan uw huidige wensen.

(Als u de gegevens niet bij de hand heeft, dan kunt u deze bij benadering invullen, uiteraard is dan de nieuwe premie indicatief)

Bedrijfsgegevens
Naam
Postcode
Huisnummer
 
Huidige situatie
Loonsom op de polis
Premie huidige polis
Premiebetaling per
Dekking 1e jaar
Dekking 2e jaar
Werkgeverslasten
Wachtdagen/eigen risico
Huidige verzekeraar